www.walkwalkwalk.nl

Voor wie stapt in de wandelwereld

www.walkwalkwalk.nl

Voor wie stapt in de wandelwereld

Over Walk Walk Walk

Walk Walk Walk is een website waar je kunt lezen over wandelingen. Meerdaagse wandelingen en eendaagse wandelingen.

2019. Joss (mijn vriendin) en ik zijn op vakantie in de Vogezen. Terwijl wij daar wandelen komen we allerlei wandelaars tegen met flinke rugzak. We maken een praatje en leren snel dat ze stuk voor stuk meerdaagse wandelingen maken. "Volgend jaar doen we dat ook, beloven we elkaar."

Een jaar later lopen we samen in de Vogezen. Met rugzak en tent. Onze eerste meerdaagse wandeling is een feit.

Als het om meerdaagse wandelingen gaat, dan zijn wij echt nog beginners. Sindsdien zijn we aan het leren hoe je een route uitzoekt, hoeveel kilometer je het best per dag kunt lopen, wat je het beste mee kunt nemen, en ga zo maar door.

In 2022 heb ik inmiddels 6 meerdaagse wandelingen gedaan, maar nog steeds heb ik het gevoel dat we nog veel moeten leren.

Op deze website deel ik dus onze ervaringen (waaronder onze twijfels en beginnersfouten) en we geven tips waar andere beginners misschien ook iets aan hebben.

Hoewel de focus op meerdaagse wandelingen ligt, zullen we ook onze ervaringen van eendaagse wandelingen met je delen.

Veel wandelplezier! Walk Walk Walk!

Stéphan

"Now baby walk (walk, walk, walk)
Mmm, the sound of me letting go
Before you pupupupuputudududu" 

Sylvie Kreusch

Oh ja, waarom staat deze snippet van een songtekst op walkwalkwalk.nl? Het zit zo.

In de zomer van 2022 bezochten we het festival Down The Rabbit Hole. Daar zagen en hoorden wij Sylvie Kreusch het nummer 'Walk Walk' zingen.

Kort daarna gingen we naar Zweden, om een meerdaagse wandeling te doen. Dit nummer zat nog steeds in ons hoofd. We konden niet stoppen met het zingen van dit liedje tijdens onze wandeling. Het maakte ons even niet uit dat het liedje waarschijnlijk gaat over het uitlaten van een hondje.

Tijdens deze wandeling besloot ik deze website te maken. Het bedenken van een naam was best makkelijk, want we zongen het tot vervelends toe 🙂

 

My WordPress